Članek
NOVA UREDNICA GLASNIKA IN POVABILO K SOUSTVARJANJU
Objavljeno Jun 11, 2024

Spoštovani,
obveščamo vas, da je z delom odgovorne urednice časopisa Glasnik pričela Barbara Boh, ki skupaj z novimi člani uredniškega odbora (Tončko Pal, Karmen Fabjan, Blažem Adamičem, Jašo Krevhom in Pio Pustovrh - predstavnico Občine) pripravlja naslednjo izdajo.

Tokratni Glasnik bo izšel 5. 7. 2024, rok za oddajo vsebin je 15. 6. 2024.

Za dogodke, ki se bodo izvedli čez vikend 15. in 16. 6., je rok za oddajo izjemoma 18. 6., vendar prosimo, da namero o oddaji prispevka in predviden obseg prav tako sporočite do 15. 6., da se rezervira prostor.

Vse prispevke in informacije še vedno oddajate na glasnik.skofljica@gmail.com.

Naslednja številka bo izšla v novi podobi, zato v priponki tudi navodila za oddajo prispevkov, word predloga za pripravo prispevkov ter exel tabela, kamor vnesete podatke o prihajajočih dogodkih naslednjih dveh mesecev oz. do 27. avgusta, ko je predvidena naslednja izdaja. V kolikor se odločimo, da bo Glasnik izšel tudi med poletjem, vas o tem obvestimo.

Vsi oglaševalci pa ste še vedno vabljeni, da koristite oglasni prostor v našem Glasniku in se o tem dogovarjate na: oglasevanje.glasnik@gmail.com.

Več informacij najdete v spodaj priloženih dokumentih.

#BarbaraBoh #BlažemAdamičem #Glasnik #JašoKrevhom #KarmenFabjan #ObčinaŠkofljica #obvestilo #OglasniProstor #PiaPustovrh #Škofljica #Skojfljica #TončkoPal